30.6.2017

An update for June
En opdatering for Juni
2017-07-01  17:40:31

[English below]

Endnu en gang er tiden gået for hurtigt for mig, jeg har slet ikke nået alt det jeg gerne ville, så dette bliver en opdatering for Juni i stedet for Maj.

Jeg har lavet mange forskellige ting, købt nye materialer og derefter lavet noget med brug af det jeg købte. Jeg har opdaget et nyt firma som egentlig kun er et år gammel “Happymade” og det er da en service af den anden verden skulle jeg hilse og sig. (Nårh ja ikke fra firmaet altså ) Foruden “Hobbyboden” er “Happymade” en af de bedste firmaer jeg har “mødt” i Danmark.  Tak for det I Juli vil jeg prøve at se om jeg kan få tid til at lave nogle kort af de materialer jeg har købt der, hvis altså ikke den løber fra mig igen.

Galleriet jeg har sat op viser de projekter som jeg har lavet i Juni måned.

Once again, time has gone too fast for me, I have not achieved everything I wanted, so this will be an update for June instead og May.

I have made many different things, bought new materials and then made something using what I bought. I have discovered a new company that really is just a year old “Happymade” and that’s a service from the other world, I should greet and say. (When not yes from the company) In addition to the “Hobbyboden”, “Happymade” is one of the best companies I’ve met in Denmark. Thanks for it In July, I’ll try to see if I can get some cards of the materials I’ve bought there, so if it does not run from me again.

The gallery I have set up shows the projects I have made in June.

Det er ikke meget der bliver vist fra Juni måned men jeg har hellere ikke taget flere billeder – It is not much to show from the month of June, but again I haven’t made more photographs

Mød mig på: Meet me at:

                                                

Tusinde tak for dit besøg, jeg håber at se dig snart igen.
Thank you ever so much for your visit – See you soon again.

Kærlig hilsen / Warm regards

This post has already been read 83 times!