26.06.2017 ~ M.R.Art

M.R.Art Challenge June 2017

[English below]

Endnu en udfordring fra M.R.Art i Facebook som er kører hver måned.
Det har været svært at komme igang og at finde ind til dét billede, jeg har en ide om hvordan skal være. Det har virkelig været nogle hårde uger og det ser ud som om resten af året vil være så de sidste måneder, ihvertfald for mig. Men humøret er godt og det er stadig muligt for mig at lave min kunst, på computeren eller på canvas (lærred) eller papir.

Jeg håber at I synes om disse billeder jeg har redigeret til det jeg synes skulle være min kunst. Det første galleri er de originale billeder. Det andet er selvfølgelig de billeder jeg har lavet.
Jeg bruger PSP (Paint Shop Pro) og Photoshop til at redigere med. Foruden bruger jeg masker til at lægge på billederne så der kommer forskellige udtryk. Som du måske kan se på billederne har der været nogle stykker på hvert af dem og det har taget meget tid at lave dem, men jeg har haft det sjovt og afslappende mens jeg sad og lavede billederne.

Til vi ses næste gang, skal du have tak for at du kom forbi.

Another challenge from M.R.Art in Facebook that runs every month.
It has been difficult to get started and to get into that picture, I have an idea of ​​how to be. It has been really hard weeks and it seems that the rest of the year will be the last months, at least for me. <span title=”Men humøret er godt og det er stadig muligt for mig at lave min kunst, på computeren eller på canvas (lærred) eller papir.

“>But the mood is good and it’s still possible for me to make my art, on the computer or on canvas (canvas) or paper.

I hope you think of these images I’ve edited for what I think should be my art. The first gallery is the original pictures. The other is of course the pictures I have made.
I use PSP (Paint Shop Pro) and Photoshop to edit with. In addition, I use masks to put on the pictures so that there are different expressions. <span title=”Som du måske kan se på billederne har der været nogle stykker på hvert af dem og det har taget meget tid at lave dem, men jeg har haft det sjovt og afslappende mens jeg sad og lavede billederne.

“>As you may look at the pictures, there have been a few pieces on each of them and it took a lot of time to make them, but I’ve been having fun and relaxing while I was sitting and making the pictures.

See you next time, thank you for passing by.

I hope you enjoyed your stay, Jeg håber at du har nydt din tid her.

Tak for dit besøg og jeg håber at se dig snart igen.

Thank you ever so much for your visit …. Hope to see you soon again

Med venlig hilsen

Kind Regards

This post has already been read 66 times!

Thank you for visiting, it warms with a comment!